Chiuveta bucatarie Pyramis Aurora, reversibila, 1 cuva, 1 picurator, 860x500 mm, adancime 150 mm, finisaj texturat

Chiuveta bucatarie Pyramis Aurora, reversibila, 1 cuva, 1 picurator, 860×500 mm, adancime 150 mm, finisaj texturat | Review complet

0
(0)

Chiuveta de bucatarie Pyramis Aurora este un model realizat din inox cu finisaj texturat care se poate integra cu usurinta in orice decor. Pyramis Metallourgia A.E este una dintre companiile de top producatoare de chiuvete din otel inoxidabil avand o productie anuala ce depaseste 1.500.000 de chiuvete dintre care exporturile acopera peste 97% din productia totala.

Modelul in discutie poate fi montata la nivelul blatului si este prevazut cu o cuva cu adancimea de 15 cm si picurator ce pune la dispozitie uns patiu suficient de mare. Prezinta forma dreptunghiulara si este un produs usor de intretinut. In plus, fiind reversibila, poate fi montata pe ce parte doriti.

Dimensiunile acesteia sunt de 50 cm latime si 86 cm lungime.

Verifica oferta actuala!

Chiuveta din inox Pyramis Aurora este un model potrivit si pentru cei cu un buget mai redus, fiind destul de spatioasa si usor de curatat. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie este in conformitate cu asteptarile si necesitatile sale, iar odata integrata in mobilier pot confirma ca arata bine. In plus, considera ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Pyramis Aurora reversibila

9.5

Raport calitate/pret

9.5/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Picurator spatios
  • Usor de intretinut
  • Reversibila

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *