cele mai bune chiuvete cu montare sub blat

Cele mai bune chiuvete cu montare sub blat | Ghid de alegere si Recomandari

0
(0)

Chiuvetele cu montare sub blat au devenit foarte populara in randul cumparatorilor, incadrandu-se in cele mai noi trenduri in materie de design interior. Alegerea acestora vine la pachet cu o serie de avantaje cum ar fi igienizarea mai usoara a blatului de lucru, timp in care ofera un design minimalist mobilierului incadrandu-se excelent in orice decor. Dar pentru a opta pentru o astfel de varianta, trebuie sa te asiguri intai ca detii un blat solid, iar la interior vor fi necesare sistemul de fixare si suprotul pentru piesa integrata. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit si unde vom discuta despre cum sa alegi cea mai buna chiuveta cu montare sub blat.

  • Capacitatea si dimensiunile chiuvetei. Daca discutam despre redecorarea bucatariei fara sa faci modificari majore, trebuie sa te asiguri intai ca produsul pe care il achizitionezi se va integra corespunzator in blatul mobilei. De pilda, daca ai o bucatarie mica si, la randul ei, nici mobila nu este foarte spatioasa, atunci nu vei putea opta pentru o chiuveta foarte mare. In astfel de situatii, cele mai practice modele sunt cele cu o singura cuva si cu laturi sau cu diametrul de pana la 40 de cm. Pe de alta parte, pentru bucatarii spatioase, poti opta pentru modele mai mari sau ai posibilitatea de a cumpara chiar si o chivueta cu doua cuve. De asemenea, si adancimea blatului este importanta de luat in considerare, caci cu cat mai adanca este chiuveta cu atat mai mult spatiu vei avea pentru vase. In principiu, variantele adanci pot masura chiar si 20 de cm.
  • Materialul si design-ul chiuvetei. Actualmente, inoxul si granitul sau compozitul sunt cele mai viabile vairante ce ofera o buna rezistenta, durabilitate si design placut. Inoxul este cea mai ieftina alternativa, dar este important sa fie texturat anti-calcar, pentru o mentenanta cat mai usoara. Granitul vine la pachet cu forme si culori variate, fiind noul trend in decoratiunile de interior. De asemenea, are o rezistenta mare impotriva zgarieturilor, se curata foarte usor si ofera un design elegant si modern. Poti opta pentru cuva patrata, dreptunghiulara, ovala sau rotunda si trebuie sa ai in vedere ca taierea blatului trebuie realizata cu unelte profesionale.
  • Bugetul si oferte. Sigur ca este esential sa stabilesti bugetul pe care esti dispus sa il aloci pentru achizitionarea unui astfel de produs. Poti gasi pe piata si variante care sunt vandute in cadrul unor kituri, ce vin la pachet chiar si cu baterie, in timp ce alte modele vin fara acest accesoriu. De asemenea, ar fi bine in cazul in care achizitionezi separat chiuveta si bateria sa te asiguri ca au exact aceeasi culoare pentru a nu avea ulterior surprize neplacute.

Cele mai bune chiuvete cu montare sub blat

Chiuveta cu montare sub blat Shock Greenwich N-100L Puro Cistadur

Chiuveta granit Schock Greenwich N-100L Puro Cristadur

Vezi detalii si pret

Este un model fabricat din granit prevazut cu finisaj mat in forma dreptunghiulara. Este potrivit adaptarii corpurilor de chiuveta de minim 60 de cm. Prezinta o suprafata densa, neporoasa, ceea ce inseamna ca este extrem de igienica si nu permite murdariei si bacteriilor sa adere sau sa se fixeze pe suprafata sa. Ofera un mod de intretinere facil, iar design-ul inovator fara margine metalica permite exploatarea spatiului in parametri opimi. Negrul profund este cea mai intensa nuanta de negru existenta pe piata. Dimensiunile chiuvetei sunt de 55.6 cm lungime si 45.6 cm latime, iar cuva 20 de cm adancime, 50 cm laungime si 40 cm latime.

Chiuveta cu montare sub blat Grohe K700U 31654AP0

Chiuveta compozit Grohe K700U 31654AP0

Vezi detalii si pret

Este o varianta de chiuveta fabricata din compozit granit, ce prezinta forma dreptunghiulara si dispune de o singrua cuva. Este disponibila in varianta neagra. Vine la pachet cu evacuare, dar si cu kit de montaj. Se incadreaza perfect in orice model de bucatarie oferind un design placut. Dimensiunile acesteia sunt de 53.3 cm lungime si 45.7 cm latime. In acelasi timp, spatiul de montare trebuie sa aiba urmatoarele dimensiuni: 51.8 cm lungime si 44.2 cm latime. Cuva din dotare masoara 46.9 cm lungime, 39.3 cm latime si 20.9 cm adancime.

Chiuveta cu montare sub blat Pyramis TETRAGON

Chiuveta bucatarie Pyramis TETRAGON

Vezi detalii si pret

Este o alternativa de chiuveta cu montare sub blat fabricata din inox ce prezinta finisaj lucios si forma dreptunghiulare. Beneficiaza de sistem de aerisire cu preaplin si dispune de o singura cuva. Este un model ce respecta standardele de calitate ale amterialului, se instaleaza usor si asigura o buna rezistenta in timp. Totodata, ofera proprietati antiseptice, antifungice, anticorozive si proprietati organoleptice. Dimensiunile chiuvetei sunt de 44 cm lungime si 55 cm latime. Dimensiunile cuvei sunt de 50 cm lungime si 40 cm latime si diametrul scurgerii este de 9.2 cm.

Chiuveta cu montare sub blat Grohe K700 31578SD1

Chiuveta bucatarie Grohe K700 31578SD1

Vezi detalii si pret

Acest model de chiuveta permita montarea pe, in sau sub blat in functie de preferinte. Este fabricata din inox cu finisaj cromat, prezinta forma patrata si dispune de o singura cuva. Ofera proprietati antibacteriene si anticorozive si vine la pachet cu sifon, aerisire cu preaplin si sita. Dimensiunile chiuvetei sunt de 46.4 cm lungime si 46.4 cm latime, iar cuva masoara 40 cm lungime, 40 cm latime si 20 cm adancime. Necesita un spatiu de montare cu dimensiunile de 44.9 x 44.9 cm sau 40.2 x 40.2 cm.

Chiuveta cu montare sub blat Pyramis TETRAGON 700×400 1B

Chiuveta bucatarie Pyramis TETRAGON 700x400 1B

Vezi detalii si pret

Este o chiuveta realizata din compozit granit ce prezinta forma dreptunghiulara si finisaj texturat. Ofera o buna rezistenta la caldura, este usor de curatat, rezista excelent la socuri mecanice, dar si la zgarieturi. Se incadreaza excelent in orice bucatarie si prezinta o culoare deosebita, care se va face, cu siguranta, remarcata. Dimensiunile chiuvetei sunt de 44 cm lungime si 74 cm latime si necesita spatiu de  montare cu dimensiunile de 70 cm lungime si 40 cm latime. Cuva masoara 70 cm lungime, 40 cm latime si 20 cm adancime.

Pachet chiuveta cu monj sub blat si baterie Pyramis Bello Round

Pachet chiuveta granit + Baterie bucatarie Pyramis Bello Round

Vezi detalii si pret

Este un model de chiuveta sub montaj sub blat mai mica, potrivita inclusiv pentru spatii restranse. Prezinta forma rotunda, este prevazuta cu o singura cuva si cu un orificiu de montare a bateriei. De asemenea, beneficiaza de aerisire cu preaplin si vine la pachet cu baterie ce urmeaza acelasi design, fiind realizata din alaman cu finisaj cromat in aceeasi nuanta. Este monocomanda si dispune de pipa pivotanta. Pachetul mai include si valva si sifonul. Dimensiunile chiuvetei sunt de 45 cm latime si 49 cm diametru, iar cuva masoara 38 cm diametru si 17 cm adancime.

Avantajele chiuvetei cu montare sub blat

Trebuie sa recunoastem ca acest tip de chiuvete vine le pachet cu o serie de avantaje importante ce tin atat de latura estetica, dar si de cea functionala. Chiuvetele incastrate sub blat sunt mai spectaculoase decat alte variante, dar este important ca laturile blatului sa fie finisate perfect pentru a nu afecta estetica ansamblului. Sunt o varianta excelenta pentru amenjarile ecletice, rustice sau chiar pentru cele clasice, dar se pot incadra excelent si in bucatariile moderne. Buna adaptabilitate in orice situatie le face sa fie din ce in ce mai preferate in randul cumparatorilor.

De asemenea, ai posibilitatea de a pune in valoare chiuveta prin alegerea unei nuante in contrast cu mobilierul. In cazul acestora, spre deosebire de alte tipuri, impactul vizual va fi si mai puternic gratie volumului si a iluziei optice create de marginea blatului.

In plus, pot fi o optiune excelenta si pentru bucatariile mai mici care au nevoie de organizarea cat mai inteligenta a spatiului, acestea putand fi gasite in diverse variante de dimensiuni si forme.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *