Chiuveta bucatarie Pyramis Aurora, 2 cuve, 860x500 mm, adancime 150 mm, finisaj texturat

Chiuveta bucatarie Pyramis Aurora, 2 cuve, 860×500 mm, adancime 150 mm, finisaj texturat | Review detaliat

0
(0)

Chiuvetele din inox pot fi o varianta buna si pentru cei cu un buget mai redus, dar care au nevoie de un produs durabil si rezistent in timp. O varianta interesanta este chiuveta de bucatarie Pyramis Aurora, un model spatios, usor de intretinut si foarte accesibil ca pret.

Brand-ul Pyramis este deja foarte popular reprezentand una dintre companiile de top producatoare de chiuvetele din otel inoxidabil si nu numai, avand o productie anuala de peste 1.500.000 de chiuvete, dintre care peste 97% sunt exportate in este 65 de tari din intreaga lume.

Chiuveta Pyramis Aurora este realizata din inox si prezinta un finisaj texturat. Se monteaza la nivelul blatului si pune la dispozitie doua cuve cu adancimea de 15 cm, insa nu prezinta si picurator. Prezinta forma dreptunghiulara si se incadreaza usor in orice bucatarie.

Dimensiunile acesteia sunt de 86 cm lungime si 50 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Chiuveta de inox Pyramis Aurora poate fi o varianta interesanta pentru cei care au nevoie de un model spatios, rezistent, dar accesibil ca pret. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie. Se curata usor, este rezistenta la socuri mecanice si termice, iar pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Pyramis Aurora

9.6

Raport calitate/pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *