cele mai bune chiuvete compozit granit

Cele mai bune chiuvete din compozit granit : Ghid de alegere si Top Recomandari

0
(0)

Chiuvetele de bucatarie din compozit granit sunt o optiune foarte apreciata si deosebit de cautata in randul cumparatorilor. Acestea atrag atentia prin design-ul elegant, dar si prin prisma avantajelor pe care le ofera.

Chiuveta din compozit care include in compozitie granit, cunoscut drept o piatra naturala cu duritate mare si rezistenta ridicata impotriva zgarieturilor, petelor ori socurilor metalice. Cu cat procentul de granit pe care in contine este mai mare, cu atat produsul va fi unul de calitate si mai rezistent in timp. Se integreaza excelent in bucatarii moderne, oferind un design atragator, putand fi integrata cu usurinta in mobilierul realizat la comanda.

Cel mai bun raport pentru chiuvetele din compozit granit este de 80% granit si 20% rasina. Acesta asigura o rezistenta superioara impotriva socurilor si temperaturilor ridicate, riscul de deteriorare fiind semnificativ redus. Recomandarea noastra este sa va orientati catre variante cat mai aproapiate de acel raport pentru a va asigura ca achizitionati un produs de calitate.

Avantajele chiuvetelor din compozit granit

Exista destule motive pentru care sa optezi pentru o chiuveta realizata din compozit granit. Astfel, mai jos am identificat si mentionat o serie de aspecte care merita luate in considerare:

  • rezistenta la zgarieturi si pete – ofera rezistenta impotriva socurilor mecanice, a obiectelor ascutite, astfel ca in urma socurilor chiuveta nu va fi deteriorata.
  • rezistenta la temperaturi ridicate – poti aseza oale si vase fierbinti pe suprafata ei, nu se va intampla nimic.
  • gama variata de modele – exista o gama variata de optiuni din care sa alegeti, iar aici ne referim atat la culoare, cat si la forma.
  • usor de intretinut – sunt destul de usor de intretinut, trebuie sterse cu o carpa curata si moale. Pe de alpta parte, trebuie evitate produsele de curatare abrazive, albe sau inalbitori.
  • igiena buna – avand o textura fina, nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.
  • suprafata compacta – consistenta chiuvetei din compozit prezinta un farmec deosebit, un aspect placut si uniform.
  • investitie pe termen lung – datorita rezistentei bune la uzura, chivueta din compozit granit este o achizitie rentabila.

Intretinerea chiuvetei din compozit granit

Pentru ca produsul achizitionat sa ramana intact mai mult timp, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte importante. Chiuveta trebuie curatata constant, cu o carpa sau un burete moale, pentru a nu permite murdariei sa se acumuleze in timp, caci ulterior va fi o munca mai dificila.

Probabil stii deja ca nu toate chiuvetele din compozit au aceeasi alcatuire, iar fiecare material prezinta proprietatile sale, iar unele dintre ele nu au o rezistenta atat de buna la temperaturile ridicate. Pentru a nu risca, cel mai bine ar fi sa urmaresti cu atentie instructiunile producatorului pentru o intretinere corecta.

Clateste si sterge chiuveta cu o carpa moale uscata pentru a preveni formarea petelor inestetice si a calcarului pe suprafata sa.

Pe de alta parte, nu folosi produse chimice de curatare ce pot degrada culoarea chiuvetei; produse ce contin amoniac, hidroxid de sodiu, clorhidrat si acid sulfuric. Nu folosi produse abrazive precum bureti de sarma caci pot zgaria chiuveta. Nu lasa buretele umed pe chiuveta caci va lasa urme de calcar pe suprafata acesteia.

Cele mai bune chiuvete din compozit granit 2021

Chiuveta Franke Grafite BFG 611-62

Franke Grafite BFG 611-62

Vezi detalii si pret

Se incastreaza in mobilier si este disponibila in varianta neagra cu finisaj mat. Se incastreaza in mobilier si se poate monta atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Dispune de o singura cuva cu adancimea de 20 cm si un picurator. Dimensiunile acesteia sunt de 76 cm lungime si 4 cm latime.

Chiuveta de bucatarie Pyramis, Porto 1B 1DPyramis, Porto 1B 1D

Vezi detalii si pret

Este un model ce se incastreaza in mobilier fiind disponibila in varianta bej cu finisaj mat. Cuva are adancimea de 17.5 cm si este prevazuta si cu picurator. Poate fi montata atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Dimensiunile acesteia sunt de 78 cm lungime si 50 cm latime.

Pachet chiuveta algranit Alveus Record 30 si Baterie Nela

Alveus Record 30

Vezi detalii si pret

Este un model in forma dreptunghiulare de culoare bej cu finisaj mat ce poate fi incastrata in mobilier. Se poate monta atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Dispune de o cuva cu adancimea de 16 cm si picurator. Dimensiunile acesteia sunt de 78 cm lungime si 48 cm latime.

Pachet chiuveta fragranite Franke STG 614-86 + Baterie Franke Novara

Franke STG 614-86

Vezi detalii si pret

Poate fi incastrata in mobilier si se poate monta atat pe partea dreapta, cat si pe stanga. Este disponibila in nuanta avena avand finisaj mat. Prezinta o singura cuva cu adancimea de 16.6 cm si picurator. Bateria este realizata din compozit metal in aceeasi nuanta. Dimensiunile chiuvetei sunt de 86 cm lungime si 43.5 cm latime.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *